Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the acf domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /mnt/dysksata/www-data/industrio.mainpage.pl/wp-includes/functions.php on line 6121
Linia do produkcji sera dojrzewającego – Industrio Service

Linia do produkcji sera dojrzewającego

Używana linia do produkcji sera dojrzewającego firmy Schwarte Niemcy.

  • wymiary sera: 39x28x10 cm, około 12 kg
  • ilość serów w warze – 140 szt
  • w skład linii wchodzi:
    *3 kotły serowarskie o pojemności roboczej 16.000 litrów każdy,
    *dwie prasy wstępne (dopasowane do kotłów)
    *dwie prasy główne,
    *jeden stół spoczynkowy,
    *myjnia form i pokryw (w obiegu CIP, po każdej szarży),
    *zestaw niezbędnych taśmociągów i transporterów,
    *dwa komplety form po 140 sztuk.
  • do tego: kolektory zaworowe: “górny” – serwatka, woda technologiczna, CIP i “dolny” – mleko, gęstwa, CIP.
  • wszystko automatycznie sterowane (z panela centralnego i z paneli przy najważniejszych ogniwach, stopniowane ciśnienia prasowania)

Wyślij zapytanie